Zilver jubileum Romans Twelve

Op 22 september 1996 is Romans Twelve in het leven geroepen om vol lof te zingen en spelen over Gods daden. En nu, 25 jaar later, mogen wij Hem nog steeds prijzen en danken! Een reden voor een feestje.

 

Helaas, was het vorig jaar niet mogelijk om dit met z’n allen te vieren. Toch kan zo’n jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseren wij op 8 oktober een concert in de Nieuwe Kerk te Katwijk aan Zee. De avond staat in het teken van dankbaarheid, de mooiste gospelnummers en muziek, en natuurlijk willen we bovenal God loven!

 

De avond start om 19:30 uur, maar je kunt vanaf 19:00 uur binnenlopen. Een ticket kost 7,50 euro en kun je hier bestellen! Wij hopen je te zien!

 

Kan jij er niet bij zijn, maar wil je wel een bijdrage leveren? Doneer hier!